Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Kim grac? -.-

Lajkk

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Lubie kazdy typ gry mam juz 2 konta zrobione ale kurde nie wiem czym grac...

Prosze doradzcie mi ...

eNjOY

<3

1352328162-U673632.jpg
Opublikowano

Podaj staty obydwoch kont.

@down. Boze... to kazdy wie. Co mu dal twoj post? Kazdy gra inaczej.

@up. Zapodaj linki z kontami albo powiedz chociaz ktory lvl.

Opublikowano

@2UP

Nie wiem jak można pisać, że snajper jest tylko dla tych co lubią kampić... sam nienawidzę, a snajperem gra mi się najlepiej.

@TOP

To zależy, napisałbyś chociaż jak chcesz grać. jeżeli lubisz każdy typ to pasuje Ci każda klasa, proste, co mamy Ci doradzać, wiadomo, że każdy napisze swoją ulubioną klasę.

Mechanik - gra najczęściej na bliskim dystansie (dalszy dystans to tylko na lepszych broniach, np. MP5, czyli wyższy level), łatwy exp (RPG i pojazdy), wspieranie drużyny przez niszczenie wrogich pojazdów i naprawianie własnych.

Zwiadowca - nim można grać i na bliższy dystans (snajperki takie jak M24 i L96), i na średni (najlepiej samopowtarzalne), i na daleki (praktycznie każdą snajperką, ale najlepiej M95 i M82), ma claymore'y i ostrzał moździerzowy (choć nie polecam), pomaga lokalizować wrogów czujnikiem ruchu. Dość trudne wbijanie expa, na początkowych levelach warto pomagać sobie heli. Ale za to te piękne hedy...

Szturmowiec - tu mam mniej doświadczenia, ale głównie średni dystans, duże obrażenia, dużo zabawy z C4 i granaty dymne (które strasznie mnie wkurzają i zwiększają lagi :D). No i duuuuużo ammo.

Medyk - też mam mniej doświadczenia, tu chodzi o ścianę ołowiu miotaną na bliskim i średnim dystansie i leczenie innych i siebie (dobrze wykorzystane apteczki mogą cię uczynić prawie nieśmiertelnym). Dobra klasa, jeżeli chcesz czuć, jak wielką moc ma broń, którą strzelasz.

YGsMv3q.jpg
Opublikowano

Lubie kazdy typ gry mam juz 2 konta zrobione ale kurde nie wiem czym grac...

Prosze doradzcie mi ...

eNjOY

<3

Zwiadowca lub mechanik. Gra długo ci się nie znudzi. Szturmowiec też jest niezły. Medyk jest trochę denerwujący przez zbyt długie przybliżenie broni do celowania.

Opublikowano

Odwieczne pytanie kim być.

Jak masz dwa konta to nie widzę problemu, graj każdym to Ci się nie znudzi, a jak już będziesz wiedział kim Ci się gra najlepiej to wtedy się zdecydujesz na jednego.

Mnie tam się snajper nigdy nie nudzi mimo że nie kosi tyle expa co mechanior.

Opublikowano

Snajper Tobie znudzi się szybko. Moim zdaniem najlepiej gra się mechanikiem. Szturmowiec też jest dobry, ale moim zdaniem mechanik najlepszy.

Opublikowano

Najlepszy to według mnie mechanik, jaką bowiem klasą zdobędziesz tyle expa ?

Nom gram mechanikiem i zawsze powyżej 5000 exp mam. Snajperem mam zazwyczaj ok 3500 ale zdarza się więcej jak dobra runda.

Opublikowano

Polecam medyka i co tutaj pisać zawsze się uleczysz kiedy chcesz masz wystarczającą ilość amunicji i nie musisz być uzależniony od grupy/teamu, bo większościach rozrywek i tak każdy gra sam dla siebie zamiast współpracować i większości przypadków to właśnie medyk króluje na szczycie list...

Dziękuje :P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...